Computers

Ontdek de laatste feiten op het gebied van computers. Interessante weetjes en de nieuwste technische ontwikkelingen op dit gebied komen op deze pagina naar voren. Lees de laatste artikelen hieronder.

Dit zijn de tips voor het maken van rapportages op maat

Grc (governance, risk management, and compliance) rapportages zijn essentieel voor bedrijven om inzicht te krijgen in hun compliance en risicobeheer. Het maken van deze rapportages kan echter uitdagend zijn. Hier zijn enkele tips voor het maken van rapportages op maat.  Maak gebruik van een gestructureerde aanpak Het is belangrijk om een gestructureerde aanpak te hanteren … Lees verder “Dit zijn de tips voor het maken van rapportages op maat”

Studio monitoren voor elke thuisstudio

Als je zelf muziek produceert, kan je niet zonder goede studio monitoren. Wanneer je jouw eigen muziek met normale speakers afspeelt, klinkt de muziek niet altijd optimaal. Hierom is het zo belangrijk om studio monitoren te hebben in jouw studio. Wat zijn studio monitoren? Studio monitoren zijn speakers waarmee je muziek kan afspelen. Ze zijn … Lees verder “Studio monitoren voor elke thuisstudio”

De eindeloze mogelijkheden van de MIDI controller

Een MIDI controller kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Je kan het bijvoorbeeld gebruiken om muziek mee te maken, muziek te mixen of een programma aan te sturen. Er is dus veel variatie en de mogelijkheden zijn eindeloos. Wat is een MIDI controller nu precies? En welke kan jij het beste aanschaffen? Wat is een … Lees verder “De eindeloze mogelijkheden van de MIDI controller”