Mokken met opdruk: waarom ze de perfecte give-away zijn

Mokken met opdruk: waarom ze de perfecte give-away zijn

Wil jij graag een onvergetelijk cadeau geven aan jouw klanten, zakenpartners of werknemers? Dan zijn gepersonaliseerde mokken de ideale keuze. Een mok met opdruk van jouw logo of boodschap wordt immers dagelijks gebruikt en zorgt voor extra exposure van jouw merk of bedrijf. In deze blog ontdek je waarom mokken met opdruk zo populair zijn en hoe je er het meeste uit haalt.

1. Van alledaags gebruik tot bijzondere gelegenheden

Mokken zijn niet enkel een handig gebruiksvoorwerp, ze zorgen vaak ook voor een stukje gezelligheid. Denk maar aan koffie- of thee momenten met vrienden of familieleden. Ook op het werk gebruiken we mokken dagelijks om onze dranken warm te houden. Door te kiezen voor mokken met een persoonlijke opdruk, al dan niet met de naam van de ontvanger erop, maak je deze momenten nog specialer.

2. Extra exposure voor jouw merk of bedrijf

Een mok met opdruk is een perfecte vorm van reclame. Jouw klanten of partners gebruiken de mok immers op hun werkplek of thuis, vaak in het zicht van andere mensen. Op die manier zorgt de mok voor extra naamsbekendheid en zet het jouw merk of bedrijf op een positieve manier in de kijker.

3. Creëer verbondenheid bij medewerkers

Ook binnen jouw bedrijf kunnen mokken met opdruk een meerwaarde bieden. Door mokken met de bedrijfsnaam en het logo te voorzien, creëer je een sterke teamgeest onder de medewerkers. Bovendien zijn gepersonaliseerde mokken ook een leuke manier om nieuwe werknemers te verwelkomen.

4. Verschillende mogelijkheden voor opdruk

Mokken met opdruk zijn er in verschillende vormen, maten en kleuren. Zo kan je kiezen voor een keramische mok in een standaardformaat, maar ook voor een metalen mok of een mok met bijbehorende lepel. Daarnaast zijn er ook tal van mogelijkheden voor de opdruk. Zo kan je kiezen voor een subtiel logo of een opvallende boodschap. Gaat het om een cadeau voor een specifieke gelegenheid? Dan kan je ook kiezen voor een thematische opdruk.

5. Tips voor het ontwerp van de opdruk

Bij het ontwerpen van de opdruk is het belangrijk om rekening te houden met enkele belangrijke elementen. Zo moet het logo of de boodschap duidelijk zichtbaar zijn en goed passen bij de mok. Daarnaast kan je ook eens nadenken over het gebruik van kleur: een opvallende kleur kan de aandacht trekken, terwijl een subtielere kleur zorgt voor een elegante uitstraling.

Mokken met opdruk zijn de perfecte give-away voor verschillende doeleinden. Of je nu jouw klanten of partners wilt verrassen, jouw bedrijfsnaam in de kijker wilt zetten of jouw medewerkers dichter bij elkaar wilt brengen, gepersonaliseerde mokken zorgen voor een unieke touch. De vele mogelijkheden qua vorm, kleur en opdruk maken het bovendien mogelijk om volledig naar eigen smaak en met oog voor detail te personaliseren. Kortom: jouw ontvanger zal zich gegarandeerd gewaardeerd voelen met zo’n uniek en alledaags gebruiksvoorwerp!
Geïnteresseerd in een bedrukte mop? Kijk dan op bedrukken.nl voor meer informatie.

Geplaatst op Categorieën Handel