De beste winterbanden aanbiedingen voor 2021/2022

Aanbieding winterbanden 2021/2022

Op www.autobandenspot.nl treft u dagelijks de allerbeste aanbiedingen aan van goedkope en goede winterbanden. Als u winterbanden wilt kopen, bent u bij winterbandenaanbieding.com aan het juiste adres voor informatie, aanbiedingen en overzichten van de best geteste winterbanden. Onze winterbanden worden gratis en binnen 48 uur bij u thuis geleverd en u kunt op meer dan 250 plaatsen terecht voor de montage, ook bij u in de buurt. Bekijk online onze voorraad goede en goedkope winterbanden vanaf €38 per stuk. Informeer ook zeker naar de bandenopslag mogelijkheden.

Beste winterbanden uit de ANWB test

Uit de ANWB Winterbandentest 2021 kwamen de volgende winterbanden als beste uit de bus. Deze winterbanden zijn door de ANWB als goed of zeer goed beoordeeld. De banden worden uiteraard gratis naar u verzonden:

  • Continental Wintercontact TS800 en TS830
  • Michelin Alpin A4
  • Dunlop Winter Response
  • Dunlop SP Wintersport 4D
  • Semperit Speed-grip 2
  • Goodyear Ultragrip 8

Wat biedt autobandenspot.nl u nog meer?

Hier vindt u ook alle winterbanden die op voorraad zijn, voor de meest voorkomende bandenmaten, ingedeeld per inch-maat. Buiten de dagelijkse aanbieding van winterbanden treft u op de website ook alle relevante en essentiële informatie aan over winterbanden. Wanneer zijn winterbanden benodigd? Wat zijn winterse omstandigheden? In welke landen zijn winterbanden wettelijk verplicht? Welke winterbanden zijn als beste getest? Wanneer moet je sneeuwkettingen gebruiken? Al deze informatie treft u aan in onze FAQ. Onder het kopje aanbiedingen treft u alle overige aanbiedingen, kortingen en sale acties aan van winterbanden die wij voor u hebben gevonden.

Welke banden worden door ons aangeraden?

Online vindt u de testresultaten van de ANWB Winterbandentest 2021 voor de bandenmaat 175/65 R14. Als beste getest werden de Continental Wintercontact TS800, Michelin Alpin A4, Dunlop Winter Response en de Goodyear Ultragrip 8. De resultaten van de winterbandentest voor de maat 195/65 R15 vindt u hier. Voor deze maat, raadt de ANWB de volgende winterbanden aan: Continental Wintercontact TS830, Goodyear Ultragrip 8, Dunlop SP Wintersport 4D en de Semperit Speed-grip 2.

Heb ik sneeuwkettingen nodig?

Wanneer je gaat rijden in sneeuwrijke gebieden is het zeker niet uit te sluiten dat er een verplichting geldt voor het rijden met een sneeuwketting. Oefen daarom in Nederland alvast goed hoe deze kettingen om je banden moeten. Dan hoef je daar in de kou op vakantie niet meer mee bezig te zijn. Of een sneeuwketting verplicht is verschilt per land, per gebied en per per seizoen. Via de website van de lokale overheid is deze informatie altijd goed in te zien. Daarnaast zijn er online diverse auto forums waar mensen elkaar verder helpen.