Kajabi inzetten voor je onderneming

Kajabi inzetten voor je onderneming

Heb je ooit een SYS Platform website verlaten omdat je niet kon vinden wat je zocht? Een geweldig ontwerp of zelfs goed geschreven inhoud betekent niet dat bezoekers succesvol zullen zijn in het vinden van informatie en het begrijpen van uw doel. Het maken van een gebruiksvriendelijke website is de eerste stap om uw doelen te bereiken en uw supporters te helpen actie te ondernemen.

Er zijn veel overwegingen als het gaat om de bruikbaarheid en toegankelijkheid van websites, en veel mensen gaan ervan uit dat deze voorwaarden gepaard gaan met veel technische bagage. We helpen je uit te leggen wat bruikbaarheid betekent en, nog beter, beschrijven hoe een gebruiksvriendelijke website eruit ziet, zodat je kunt zien op welke gebieden je zou willen werken.

Duidelijke structuur, navigatie en paginanamen

Mensen kunnen op elke kajabi pagina van jouw site terechtkomen, niet alleen op jouw startpagina. Het zou voor hen gemakkelijk moeten zijn om zelfstandig rond te reizen met behulp van jouw navigatie- en paginanamen zonder enig giswerk.

●      Je hebt geen jargon of onbekende afkortingen in paginanamen.

●      De structuur van de website is eenvoudig en logisch ingedeeld.

●      De navigatie wordt niet overspoeld met te veel opties, maar kiest in plaats daarvan voor brede onderwerpen.

●      Bezoekers bevinden zich niet op doodlopende wegen, zoals pagina’s zonder links naar gerelateerde inhoud of 404-foutpagina’s.

Wat is kajabi?

Kajabi en dergelijken zijn beide alles-in-één online cursus platforms waarmee gebruikers online cursussen kunnen maken, publiceren en verkopen. Dat betekent dat je je inhoud kunt uploaden, of het nu in de vorm van video, audio, tekst, enz. is, en een volledige online cursus kunt maken met lessen en categorieën.

Deze platforms geven macht aan ondernemers omdat het hen in staat stelt deze online cursussen te verkopen; ze willen echter en tegen elke prijs die ze willen. In tegenstelling tot Marketplace-platforms waarmee je jouw cursus alleen op hun site kunt verkopen en de prijs kunt bepalen.

Cursus maken en bezorgen

Laten we eens kijken naar de kernfunctie van elk platform: het maken en leveren van online cursussen. Met beide platforms kun je volledig meeslepende online cursussen maken met lessen, discussies en bijlagen. Kajabi biedt ook stapsgewijze ondersteuning via het 28-daagse challenge-programma dat je laat zien wat je moet doen om in slechts 28 dagen van het hebben van een idee naar het maken van je eerste cursus te gaan. En stelt je in staat om jouw eigen online community te creëren.

Geplaatst op Categorieën ICT