Waar kun je een WordPress specialist voor inzetten?

Waar kun je een Wordpress specialist voor inzetten?

Als je al meerdere websites hebt gemaakt aan de hand van WordPress, verkeer je wellicht onder de veronderstelling dat je zelf al een WordPress specialist bent. Misschien ken je al enkele trucjes, maar een echte WordPress specialist is meestal een bedrijf zoals DoubleWeb. DoubleWeb is een professional die andere professionals helpt om het meeste uit hun bedrijf te halen, meer specifiek wat betreft hun website en klantenwerving. Een goede website heeft namelijk een belangrijke functie: het is het visitekaartje van het bedrijf, een make-it or break-it. Een goede website kan veel klanten lokken en zorgt bij de bedrijven waaraan die website toebehoort voor extra omzet.

Verzorging

Een WordPress specialist kan bijvoorbeeld een goed verzorgde website neerzetten die bovendien voldoet aan SEO normen. Dit betekent dat er sprake is van een zekere strategie bij het opzetten van de website, in plaats van lukraak mooie toepassingen kiezen. Maar daarnaast kan een WordPress specialist ook juist aan de verzorging kant en esthetiek van je website werken. Misschien wil je wel je merk opnieuw uitvinden of op de markt zetten, zodat je een grote stroom nieuwe klanten kan werven met je nieuwe, verbeterde imago.

Maatwerk

Het is de bedoeling dat er een website wordt neergezet die is afgestemd op de doelgroep en die de doelgroep kan enthousiasmeren. Hiertoe zullen ze wellicht, of zelfs waarschijnlijk, informatie vragen over het bedrijf: wat doet het bedrijf, wat zijn de toekomstdromen, wat is het onderscheidende kenmerk, et cetera. Dit heeft niets te maken met pure nieuwsgierigheid, maar dit is vereiste informatie om de taak te kunnen volbrengen en om rekening te houden met de doelgroep van het bedrijf.Daar moet je DoubleWeb dus eigenlijk in vertrouwen. Waarschijnlijk kan dat ook wel, want vele andere grote bedrijven en organisaties maken gebruik van DoubleWeb. Dit is een vakgebied op zich en niet iets wat een bedrijf er zelf naast kan doen in dezelfde mate van detail en specialisme.

Geplaatst op Categorieën ICT